Droogmolen in huis halen

Waarom wasdrogers zo fijn zijn

Natte kleren ga je niet aan doen. Toch komen ze nat uit de wasmachine op het moment dat je ze gewassen hebt. Je kleren niet wassen is ook geen optie. Om dit probleem te voorkomen is de geweldige uitvinden van de droogtrommel er gekomen. Dit apparaat is onmisbaar in veel Nederlandse huishoudens. Meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens heeft dit apparaat in huis. In dit artikel lees je waarom de wasdroger zo ontzettend fijn is.

  1. Je hoeft de was niet meer op te hangen

Dit is wel het eerste wat gewoon ontzettend handig is. De was ophangen duurt tussen de 2 en 10 minuten. Als het echt een vervelende was is dan duurt het nog langer. Dit is nog wel te doen als het niet zo vaak voor komt maar als je een gezin hebt dan zal het toch meerdere keren per week voorkomen. Elke week een uur was op hangen is wel het minste waar je zin in hebt. Zeker als je dit ook nog moet doen als je net even geen andere verplichtingen zoals werk hebt. Daarom is was ophangen gewoon niet fijn.

  1. Het is ook niet kosten effectief.

Het is niet voordelig om je eigen was op te hangen. Om dit uit te leggen is hier het volgende voorbeeld. Als je je was ophangt en dat kost je 10 minuten dan heb je 10 minuten van je leven gespendeerd aan het ophangen van die ene was. Je had deze tijd ook anders in kunnen delen. Je had bijvoorbeeld kunnen werken voor die nieuwe klant of wat email beantwoorden waar je morgen iets aan hebt. Op je werk krijg je waarschijnlijk €15 per uur betaald. 10 minuten voor een baas werken kost de baas €2,5. Als je droogbeurtje €1 zou kosten zou je nog steeds €1,5 verdient hebben. Gelukkig is het drogen van de was niet eens zo duur en maak je nog meer geld “Winst”.

Hopelijk weet je nu waar hij in

Dit bericht is geplaatst in Tips . Bookmark de link .