Muziek luisteren met een goede installatie

Ik vind het eerlijk om naar de muziek te luisteren. Het liefst laat ik de tv ervoor uit staan, en zet ik de radio aan. Meestal gewoon een radiozender. Ik heb wel heel veel cd’s, echt niet normaal. Van hardrock tot Nederlandstalig muziek. En ook draai ik regelmatig een cdtje. Maar de laaste tijd minder omdat ik mijn stereo heb opgeruimd. Want wij hadden nieuwe meubels gekocht, dus zit er ook een nieuwe tv kast bij waar ook de stereo ingezet wordt. Alleen is de stereo vrij lomp en ziet er niet zo mooi uit in de nieuwe tvkast. En de luidsspreakers zijn ook wel aan vervangen toe. Dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en kwam ik uit bij een draadloze muziekinstallatie.

Ze hebben daar veel keuze in, denk aan de grote, het geluid dat eruit komt en de verschillende merken waar je uit kan kiezen. Maar ik heb nu een keuze gemaakt en heb gekozen voor een Bose model. Het is een mooi strak model, en past goed bij de nieuwe inrichting van ons huis. En heeft veel voordeel om zo’n draadloze muziekinstallatie te hebben. Je hebt geen last van kabels in het huis, je neemt het mee waar je ook naar toe gaat. Dat was voor mij de reden om over te stappen naar draadloos. En ik heb er totaal geen spijt van. Iedereen bij ons thuis is er lovend over. Mijn zoon van 18 neemt regelmatig de draadloze muziekinstallatie mee naar hun jeugdhonk. Daar zitten ze dan met zijn alle bij elkaar en luisteren ze naar muziek, die bediend hij heel gemakkelijk met een app op zijn tablet. Voor hem is dat een mooie gadget. En zijn vrienden zijn jaloers op hem want zij willen er zelf ook een maar hebben daar geen geld voor. Wij zouden niet zonder de draadloze muziekinstallatie kunnen.