Stijlvolle tuinkachel

Stijlvolle tuinkachel Bolu van Sens-LineEen stijlvolle tuinkachel

Steeds vaker schaffen mensen een tuinkachel aan. Een tuinkachel is dan ook een zeer eenvoudige manier om in ieder seizoen buiten te kunnen blijven zitten als het zonnetje net onder is. Door de warmte van de tuinkachel kun je gezellig buiten blijven zitten en blijf je warm. De Bolu tuinkachel van Sens-Line kenmerkt zich door een zeer stijlvolle en uitgesproken design. Eén van de vele tuinkachels in het assortiment van Tuinkachelgigant.nl.

Stijlvol design

De Bolu van Sens-Line is een ronde tuinkachel. De diameter van de kachel is dan ook 64 centimeter, de hoogte van de kachel is 97 centimeter. De Bolu is gemaakt van een zwart gepoedercoat metaal. Ondanks de zeer hoogwaardige materiaalkeuze weegt de tuinkachel maar 18 kilo. Dit maakt dat de Bolu zeer mobiel is en je de tuinkachel overal in je tuin kunt plaatsen om zo het maximale warmtebereik te bereiken. Zo hoeft de tuinkachel nooit in de weg te staan en loopt er niemand tegenaan.

Groot warmtebereik

De Bolu is rondom de kachel voorzien van gaas. Dit zorgt er voor dat de warmte altijd naar buiten kan, maar dat vonken en hout resten niet naar buiten kunnen vallen. Hierdoor kun je veilig rond de kachel zitten en voel je wel altijd de warmte. Door de ronde vorm is het warmtebereik ook nog eens zeer ruim. De Bolu kan dan ook ingezet worden om een groot gezelschap van warmte te voorzien. Doordat je vanuit elke richting zicht hebt op het vuur is de Bolu ook nog eens sfeer verhogend. Wat is er nu mooier om naar te kijken dan het knisperen van het vuur?

Extra’s

Sens-Line levert standaard een rooster en pook bij de Bolu tuinkachel. De pook zorgt er voor dat je op een veilige manier nieuwe stukken hout in de kachel kan leggen. Het rooster zorgt er voor dat er geen hout resten buiten de kachel kunnen vallen. Dit maakt de Bolu niet alleen veiliger, het zorgt er ook voor dat je naderhand je terras niet hoeft schoon te maken. Het maakt ook de kans op ongelukjes met kleine kinderen in de buurt kleiner.